Over ons

Hierboven de Motomania robots aan het werk bij Coupe Moto Legende in Dijon, Frankrijk

Klassieke MOTOR T-SHIRTS BIJ MOTOMANIA sinds 1972

Klassieke motor t-shirts. In onze shirtshop vindt je er meer dan 200, van Aermacchi tot Zündapp. Ook plaatjes van bromfietsen, scooters, crossmotoren en 3-wielers, zoals Reliant, Morgan en Velorex op T-shirts, kindershirts, sweaters, capsweaters etc. Alles ouderwets met de hand bedrukt in zeefdruk op Fruit of the Loom shirts. Voor kwaliteit, maatvoering etc. zie produkt informatie. Liever een andere kleur shirt of -opdruk of een andere maat (b.v. XXXXL) ? Of de opdruk op een ander kledingstuk, b.v. een schipperstrui of damesshirt? Of een opdruk aan twee kanten? Bekijk  hier de diverse speciale shirts.  Omdat we alles zelf bedrukken is er veel mogelijk, gebruik voor alle vragen het contactformulier.

Ben je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden met je aankoop? Omruilen kan altijd, neem dan eerst even contact met ons op. Voor motorclubs en (motor)bedrijven hebben we speciale prijzen. Vraag een vrijblijvende offerte via het contactformulier.

Benieuwd naar de geschiedenis van Motomania?

Ga dan naar motomania.eu Daar vindt je leuke wetenswaardigheden en heel veel foto’s, ook van binnen- en buitenlandse motorbeurzen en -evenementen zoals Freewheels, Bockhorner Oldtimer Markt, Harley Superrally’s en Coupes Moto Légende.

In de shirtshop bestel en betaal je veilig via onze Payment Service Provider Mollie.

cards-kleur


Hier worden de Motomania klassieke motor T-shirts gedrukt

hier worden de klassieke motor t-shirts gedrukt

De Motomania drukkerij staat in Den Andel, een klein dorpje in het Noorden van Groningen, vlak bij de Waddenzee.

robbenjagers omgeschoold tot textiedrukkers

Omdat het lucratieve jagen op robben (zeehonden) enige tijd geleden is verboden hebben we ons laten omscholen tot textieldrukkers.
En dat bevalt uitstekend. Nooit meer natte poten en kouwe klauwen.

Benieuwd naar het echte verhaal achter Motomania? Met raggende motoren, klassieke motor T-shirts drukken met 80.000 volt, en hoe je een kapot kogellager repareert als alle garages in Frankrijk 3 dagen dicht zijn?  Kijk dan hier
De naam van ons dorp is in de loop der eeuwen regelmatig veranderd;  Antlida, Anladon, Ondel, Naandeel, Mandeel, Nandel, zijn er een paar.
Den Andel heeft al sinds oeroude tijden de bijnaam Turkije, vanwege de ruige reputatie van de inwoners, bijgenaamd Törken.
Anderen beweren dat de bijnaam is afgeleid van de naam van een oude herberg; “Het Wapen van Turkye”

Kom eens langs om met eigen ogen te zien waar de klassieke motor T-shirts worden gedrukt, net als de mensen op deze fotoos en filmpjes deden.

Triumph Tiger 100

Thundering Triumph Team op bezoek bij Motomania

triumph-team-2

Panther motorcycles
Panther Club op bezoek bij Motomania

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren